Už?

Už?

Anotace: zrnko za zrnkem padá a hodiny se pozvolna otáčí, kdo ví, třeba se smířím se životem

Jak poznat radost,
co je klid a řád,
prosím už dost,
dnes nemusím vstát!

Když spánku se vyhnu,
na co taky spát,
a zas si vzpomenu,
jak měl jsem kdy rád...

A je mi vše jedno
kde je můj sen,
prohlížím si dno,
unešen a uvězněn.

S bolestí v srdci,
se moc špatně chodí,
ačkoliv s tím chci přestat,
sám se smutek rodí.

Láska tu víc pro mě není,
vzduch mi chutná trpce,
do prázdna smím ve snění,
natáhnout své ruce.

A doufat v konec,
bez zešílení,
otevřít klec,
všedního dění.

Začít zas žít nebo úplně zemřít!
Sám nejsem nic, tak pro co se snažit?

Kéž všichni mi odpustí,
jestli se proviním,
až dech mě opustí,
sám sobě nevěřím.

Od té chvíle, čím dál tím víc.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 04.12.2009
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nomad, Netty de Touvenell, Mraveneček, Isquieasuus, Okřídlená Lištička, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ale...nebuď smutný..ono to přece jednou musí přejít ;)

04.12.2009 08:55:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

je tu..láska..věř tomu..odpusť..a miluj..láska Ti odpoví..ve znamení..:o)

04.12.2009 07:27:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí