Dnes v noci

Dnes v noci

Anotace: pár piv a cigaret, ne, není už mi pomoci

Na lístku sedm čar,
asi jsem kouzelník,
v plicích krabička cigaret,
pro změnu kominík
a pak sám domů jít,
doma sám snít,
ráno zase se probudím,
než půjdu spát.
Autor Souný, 05.12.2009
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí