Zdá se mi

Zdá se mi

Ve snech se mi o tobě zdá,
vidím tě a slyším slova tvá,
píšem si, prý se vracíš,
z života se mi neztrácíš.

Když se mi o tobě zase zdá,
je to sen jasný, co se uchová,
jen hloupý přání nemocnýho srdce,
ve snu tvá slova chutnají tak sladce.

Ach můj bože, nikdy se nevrátí,
minulost už nikdy nic nezvrátí,
a já se z místa nepohnu,
kéž jednou v tom snu zůstanu.

Když procitnutí mi nic nedá,
ve snu jsi zase má,
proto další probuzení,
k ničemu mi lásko není.

Lásko? Ne to slovo k nám už nepatří,
jen v mém snu jsi, než se zas rozjitří.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.12.2009
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kimiko, Netty de Touvenell, Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí