Probuzení

Probuzení

Anotace: když nečekáte na další den a přesto přichází

Zas a znova mě stíhá,
myšlenek černý mrak,
když kapka za kapkou se míhá,
pluju sny, troskovrak.

Ve snění se mi uleví,
když krev ze mě pryč steče,
pak bolest zevnitř povolí,
a dech s ní uteče.

Vstanu znovu, kéž bych předstírat už,
nemusel, že tu ještě život mám,
vzít tak ostrý nůž...
a šel bych, šel tam, kde to neznám.

Místo toho hloupě lituju,
že se nikdy nesplní, co jsem si přál,
sám sebe věčně obviňuju,
už nechci tu být dál.
_________________________________________

V tiché místnosti,
jsme jen já a slzy,
s trochou bolesti,
snad ustanou brzy.

Můžu zase předstírat,
že žiju rád.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.12.2009
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí