kašpárek

kašpárek

Anotace: nepovedenej den , tak trochu smutku

ne vždycky pověsí mě na místo
a přikrejou látkou proti prachu
to dělali tak pár dní
co jsem byl ještě novej
navíc sem za jeviště
nikdo cizi nechodí
možná odhalený tajemství ňák neláká
v obličeji pár jizev a otlučenej nos
druhejm pro radost
oprejskaná barva
a ani nevíte jak to bolí
když vám malujou úsměv
jednou a pořád mustíte se smát
je úplně jedno čemu
nedá se nic dělat
ani s tím jak jste k smíchu
mají vás na nitkách
Autor kulishak, 29.11.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro změnu originální a krásné 10000%

01.12.2005 14:56:00 | michala

Jak to bolí, když malujou vám úsměv...
Pěkně! 100

29.11.2005 19:22:00 | prasonym

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí