padlý anděl

padlý anděl

Anotace: leží tam ona bez něho a on bez ni kdo zemře dřív kdo bude ten první?

Sbírka: kdo ví jak to skončí

Tu tvoji krásnou tvář
mám pořád v hlavě
byls jak můj anděl
nad hlavou svatozář
padlý anděl
s ulomenými křídly
který mi lítá stále nad hlavou.


Tělo svý polož na jinou
beztak nemiluješ
ani já
držím, hladím
a přeji si abys byl někdo jiný
nic necitím
duše věrna jinému
zešílím.
Autor Dedillope, 10.12.2009
Přečteno 483x
Tipy 3
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Anežka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí