Ticho

Ticho

Anotace: zatracenost v tichu

V očích už se naděje neleskne,
dlaní zacláním si unavený zrak,
příliš často se mi zasteskne,
a můj sen překryl zlý mrak.

Osamělá noc, jen vlny ticha,
i ve mně asi už jen ticho dlí,
dávno nezbyla mi žádná pýcha,
nejsem nic, jen trochu ospalý.

A kde je každý, proč všichni museli jít,
miloval jsem, měl jsem rád,
odpusťte, nevím, pro co žít,
chápu, není o co stát...

V tom stádu lidí, se jeden nepočítá,
a nelžete, každý tu svý místo nemá,
tak když den se dnem se sčítá,
ústa má jsou rázem němá.

Jen skrze oči,
najevo nikomu dávám,
přes sůl a vodu,
jak moc prohrávám.

Kde je teď naděje, sny a víra,
co dřív hluboko jsem nosil?
V hrudníku černá díra,
i já jsem kdysi hvězdy prosil.

A kouzlo života je pryč.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.12.2009
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bird225, Bíša, Netty de Touvenell, Zefi, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Me se to strasne libi:-), vidim se v tom:-( Muj pesimismus se narozdil od tvyho, ale setkava s nepochopenim... Ale jinak je fakt dobra.

05.01.2010 14:56:00 | bird225

Krásná. A krása nemusí být jenom něžná a veselá. Tohle je...živé.

12.12.2009 10:44:00 | Netty de Touvenell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí