"Kam odešla?"

"Kam odešla?"

Anotace: Krásný den a to všem, úsměv stále mějte, radostně se smějte, lásku kolem sebe, ať jen hřeje a nezebe...od srdíčka přeji...

Kam odešla?
Ta naděje.
Vesele psát?
Když nic nehřeje...

Zebe Tvůj úsměv.
Nehladí Tvá ruka.
Po Tvém boku žít
jsou přímo muka.

Lásku sice dáváš,
otázka je jakou?
Nechceš slyšet nikdy
pravdu téměř svatou.

Odejít mě nenecháš,
ač jsem již i odešla,
nechat Tě trápit se
odvahu já nenašla.

Vrátila se k Tobě,
zlomena slovy i samotou,
procházím se ale
neustále temnotou.

Toto že je život,
ne, není to k žití,
ale věru nevím
jak a kam jíti...

-----za láskou-----
-----klidem-----
-----nadějí-----

-----neumírat-----
-----ale žít-----
-----raději-----
Autor toužím.jít.dál, 11.12.2009
Přečteno 241x
Tipy 17
Poslední tipující: Charibeja, co zivot dal i vzal, Čoki, malá slečna, Lenie, Giginka, Bíša, Paulín, Kapka, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek jednou odejde do dálek. Krásná báseň.

13.12.2009 11:27:00 | Čoki

Moc se mi líbí...

13.12.2009 11:13:00 | malá slečna

Smutné...ale to přejde..musí..zas jednou bude hezky..

12.12.2009 22:02:00 | Giginka

Stále moc smutné,
tak najdi sama sebe
ať láska hřeje
a ne jen zebe.

11.12.2009 21:36:00 | Paulín

Kam odešla?
Těžko říct...
přeji ti ať se vrátí.

11.12.2009 12:19:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí