Po roce

Po roce

Anotace: ...po roce je tu první vločka...

Právě padá první vločka

snáší se dolů, zlehka
jako chmýří z odkvetlých pampelišek
je tak malá, křehká
padá zlehka na připravený pelíšek

A tak spadl první sníh

vrátil se zas po roce
vrány krouží nad svým prvním přistáním
jsou tu další vánoce
naplněné láskou, štěstím ale i stýskáním


už nikdo neřekne mi lásko padá sníh
projedem se na saních

nikdo ani nehuláká
postavíme sněhuláka

ozdobíme stromeček
nachystáme zvoneček

svátky klidu, lásky, míru
letos mají v sobě díru

i v mém srdci je ta díra
co mě uvnitř lehce sžírá

už jsem sama brzy zrána
jako černá smutná vrána

srdce protlé dvěma noži
pánské boty na rohoži

v kapsách jen pár vzpomínek
lásky už jen plamínek

známý signál S. O. S.
vysílám přes S M S
Autor zaba.zuzla, 12.12.2009
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí