Temný mráček

Temný mráček

Anotace: alkohol bouhžel nikoho neomlouvá :-( PROMIŇ

Když mraky schovají nebe,
slunce zhasne,
vidím sebe,
odpusť mi,
že jsem byl zase hloupým,
už se to nestane,
rozum si koupím,
nebo možná o pár piv víc,
ale ty brečíš?

Ráno potom výjde slunce
zdálo se mi, nebo lehounce,
slyšel sem kapat slzy,
vzpomínám, strašně mě to mrzí.

Promiň mami,
zklamal jsem,
odpusť my,
nechtěl jsem.

Autor Jar.n, 12.12.2009
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: lennerka, Bíša, Giginka, Lenie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužiaľ..

18.12.2009 10:38:00 | lennerka

Alkohol umí být někdy pěkně zákeřnej..

12.12.2009 23:44:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí