ROK

ROK

Anotace: dneska jsme měli slavit víročí roku!!! a místo toho jsme oba neštastní bez sebe bez naděje BEZ LÁSKY

Sbírka: kdo ví jak to skončí

Jsem jenom uřvaná malá kráva-
promin- nesvedu se smát..
Pykání za chvíle štěstí
svůj trest už si prožila.

Ty jizvy kéž by byly vidět.
Viděl je jen on
naštěstí nikdy nezradil- neprozradil.

Nesem to těžce.

Víš dneska jsem zjistila
že jsme jenom maso a kosti bezcenný
a zbývá nám malinko času
a my ten odporný čas
který ještě zbývá prožijeme sami!

Rozdělili jste jednoho člověka na dvě půlky
měli byste dostat cenu za mistrovský kousek.

Posmrkaný kapesníky už někde hnijí
zkrvavený od slz
Jěště že nevíte co jste způsobili!!!!

Hodnota peněž mi nějak klesá,
snad zbyde na pohřeb.
Autor Dedillope, 13.12.2009
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí