Ztracený král

Ztracený král

Anotace: bez antonace

S loučí v ruce
běží neznámo kam
a někdě v potmělé kobce
sedí neznámý král.

S hlavou na rukou složenou
hledí do tmy
daleko před sebou,
nevnímá rozbřesk černoty.

Sedí, mlčí, poslouchá
ticho co tříští o zdi.
Vzpomínka na dny neřesti
je vzdálená a mlhavá.

Nerovnost žalu
v sobě nosí.
Rozmýšlí zda
useknou mu hlavu
či uslyší kdy
zpívat kosy.

On nenachází cestu
k mladičkému králi,
tak jeho budoucnost
ukryta je někde v dáli.
Autor sinoraLee, 14.12.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Lili Holiday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...

02.01.2010 13:44:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí