Zase samy...

Zase samy...

Anotace: Jedno chladný ráno...

Něco z tebe mi vyschlo na rtech.

(A není to to, co si myslíte, že to je…)

Bylo to jedno chladný ráno,
kdy jsme se brouzdaly po pátý avenue.
A tys celou tu dobu věděla,
že je to sen.

A tak jsem se ztratila ve své šále,
v příslibu krásnějšího zítřka.
Co zval mě
marně
dále,
abych nemohla říct, že nikdy nebyl.

Ano…
(Hrozně mi to vadilo.)
Ta krása našeho ticha.

Na řasách mi zamrzlo pár slz
a už se nikdo nedozví,
že jsem plakala.

Nebudeš mě držet v náručí.
Protože zas někdo nedotáhl kohoutek.
A tak teď zbytek mého života,
pomalu odkapává pryč.

(Jak mě můžou nechat umřít…?)

Na pár hladových psů,
ve světě neměla být bída.
Tak mi řekni proč…
jsme zase…

samy…?
Autor Holly-EnD, 15.12.2009
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Nussichoco, Radek.oslov.Šafárik, Lorraine, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí