Tmo Jidášská...

Tmo Jidášská...

Kam poděla ses tmo?
Když jsem se v tobě schovat chtěla.
Tak jak přišlo zlo,
ses najednou vypařit směla.

A mě to vadilo.
(Fakt moc.)

V ten zrádnej večer,
jsem přišla sama o sebe.
Bez dechu,
bez těla.
A v srdci tvém,
bych se viděla.
Možná…
(Kdybys mě tu nenechala…)

Dokonce i světlu zachtělo se,
jen tak zůstat stát.
A nečinně přihlížet hře,
aby se naučilo hrát.
Smrt…

A ještě před tím,
jsem tě chtěla…
(Vážně jsem tě chtěla.)
Toužila jsem…

I když vím,
že bys mě stejně zbila.
(že život jiný máš…)
Já bych byla ráda,
že se mě vůbec dotýkáš…
Autor Holly-EnD, 16.12.2009
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tma čeká na světlo...

17.12.2009 13:47:00 | enigman

tma čeká na světlo...

17.12.2009 13:47:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí