Moje smrt

Moje smrt

Anotace: Jedna z mých prvních básní, snad se bude líbit...

Tiše se procházím tmou,
ve vlčích očích slzy,
nicota ničí duši mou,
se smrtí uvidím se brzy.

Tlapy chladnou, tep zpomaluje,
srdce moje krvácí.
Smrt kolem mě kruh namaluje,
duše se už vytrácí.

Zmizela moje vlčí víra,
poslední nádech z tohoto světa,
v životě vlčím zůstala díra.
"Dostala jsem tě!“ Smrti věta.

Tam kde vlk zemřel, člověk se objevil,
je to dívka, studená jak kámen,
světu se hrůzný obraz tím vyjevil,
s vlky v nás je prostě amen!
Autor Dark Wolfy, 19.12.2009
Přečteno 348x
Tipy 14
Poslední tipující: Anjesis, Isquieasuus, Psavec, Alien.v.v.s., Admen, sestra-konec, Giginka, hermiona_black, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná st

19.12.2009 17:11:00 | Alien.v.v.s.

je krásná ale smutná...

19.12.2009 14:50:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí