Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: o vločkách a snění

Když k zemi padá sněhová vločka,
hvězdičky svítí, kdopak ví proč?
Já sedímm v křesle, zavírám očka,
v srdci se točí mi kolotoč.

Kolotoč zklamání, ztráty a nadějí.
Točí se. Dokola. Ne a ne počkat.
Vzpomínky ze srdce vyprchat nesmějí,
když k zemi padá sněhová vločka.

Malinká vločka, něhou je protkaná.
Snáší se k zemi, snáší se z nebe.
Jako když dala mi polibek máma.
Malinká vločka - vím, že je od tebe.

Moc mi chybíš.
Autor saty, 23.12.2009
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenie, susana načeva, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí