Vůdce

Vůdce

Anotace: Přeji vám bezmeznou lásku...hřejivou lásku...souznění, tu krásu...

S nadhledem zlo brát,
co nejvíce se smát,
láskou nechat se hřát,
být milován a milovat.

---toť přání---

Zlo já přímo nesnáším,
každičký den probrečím,
místo lásky tu klečím,
kam své tělo unáším?

---nemám zdání---

Vlastně tělem nevládnu,
Tys ho zajal, ovládnul,
bičem mě zas přetáhnul,
silou svou zas omládnul.

---jsi vůdce---

Duši jsi pošlapal,
víru hluboko zakopal,
tělo k zemi ukopal,
do srdce se prokopal.

---jsi mé zkázy strůjce---
Autor toužím.jít.dál, 29.12.2009
Přečteno 300x
Tipy 17
Poslední tipující: Oťas, strawbery, Čoki, Radek.oslov.Šafárik, Charibeja, malá slečna, Paulín, Květka Š., Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji i Tobě z té hřejivé lásky
aspoň kousek,pro začátek
a s Novým rokem
víc a víc.
Jitulko,přeji jen štěstí...Květka.

30.12.2009 17:09:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí