Dopis na rozloučenou

Dopis na rozloučenou

Anotace: Pro přátele...

Třesoucí rukou tužku zvedám,
začínám tyto řádky psát,
nikdo se mě neptá, jak to zvládám,
měla bych se už jen smát?

Oči plné bolesti mám,
rty sevřené úzkostí,
cítím, že to brzy vzdám,
duše má se přemostí.

Již nikdy nespatřím světlo světa,
chuť žít zmizela mi v tmách,
nespraví to žádná hloupá věta,
slzy kutálejí se po zemi jak hrách.

Hrách, který život zadupal do země,
cítí teď jen bolest hroznou,
takový pocit zevnitř užírá mě,
jako když matce dítě vezmou.

Sbohem matko, matinko,
smrt si pro mě přichází,
cítím, jak se blíží malinko,
život mi z těla odchází.

Milovala jsem život,
milovala jsem vás,
přátelé mí drazí,
ať vám to jde snáz!
Autor kamich, 05.01.2010
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Vavu, nyérë
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju. Občas se něco takového hodí napsat, je mi pak líp.

07.01.2010 20:27:00 | kamich

ach to je krásné..takové miluju.

07.01.2010 10:43:00 | nyérë

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí