Epitaf sebevraha

Epitaf sebevraha

Anotace: Vzpomínka na naprostou beznaděj, co jsem kdysi cítila..

Dne i nocí vzpomínám
na svůj život ubohý.
Vím, že jinou možnost mám,
ale strach mi ji nepovolí.

Kolik lidí vzpomene si
na ten život nicotný?
A kolik z nich je dobrých asi?
To se nikdy nedozvím.

Dnem i nocí vzpomínám
na své šťastné chvíle.
Vím, že duši uprodám,
ale strach mi smyčku váže.

Kolik přátel asi mám,
než spolykám ty prášky?
A komu z nich své srdce dám?
Z opravdové lásky?
Autor Kimiko, 06.01.2010
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., bird225, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že už ji necítíš. Vždyť víš, že nejsi sama. ST Ali

20.01.2010 19:05:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí