Láska a válka

Láska a válka

Jdu se bít,jdeš se mnou?
Půjdeš se mnou až na kraj světa?
Ruku v ruce.
Budeš mi oporou?
Bude svítit slunce víš..
a pak na bitevním poli
odlesky krve
ve svitu měsíce
už dávno zapomenuté zbraně
stará vojákovo helma
už se pro ní asi nikdy nevrátí.
Leží totiž o kousek dál,
prázdný oči upřený do nebe.
Hledal světlo..
Já ho budu možná taky hledat.
Budeš se mnou?
Autor Úsměv sedmnáctky, 07.01.2010
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Barpob, ilona, Zasr. romantik, Terulienka, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak na bitevním poli
odlesky krve
ve svitu měsíce

... obrat k zamyšlení... zvláštní dílko..

21.03.2010 22:35:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí