Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Trápíte někdy vědomě sebe sami?

Zničená a zlomená
Do krve drásám svoji duši.
Kolik bolesti pojmou moje oči
Až naplní mé srdce temnota?

Sama sebe stále mučím
Utápím se v bolesti
Nehledám cestu z minulosti
A nikdy zpět se nevrátím

Uvrhnu se v nekonečnou propast
A dole roztříštím se na kusy
Tak jako padající slzy
Uvolňující smutek i zlost

Bloudím, v temnotě ztracená
Brzy už nebude pomoci
A já zakřičím do noci
Prázdnota nebolí, prázdnota je skutečná
Autor Ape.in, 07.01.2010
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Vavu, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že těch tipů nejde dát víc..protože tohle mi mluví z duše...překrásně vystižené =)

07.01.2010 19:05:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí