Kdybych tak byla perfektní..

Kdybych tak byla perfektní..

Anotace: Pro tebe..

V očích bolest na těle šrám.
Není to zase tak běžné.
Věčný pocit že chceš být sám?
To myslím je jedinečné.

Zrazena světem? Zrazena okolím?
Není to zase tak běžné.
Pocit že už to snad tolik nebolí?
Přijde ti to neskutečné?

Sražena na chladnou zem.
Není to zase tak běžné.
S pocitu zůstal jen vjem.
To není jedinečné.

Dejte mi lék pro tohle stvoření-
Na bolest, zklamání, vztek.
Chci vrátit úsměv, touhu a zrození.
Tam kde zbyl už jen stesk.
Autor Lady Celebrian, 07.01.2010
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, kleopatra.sedma, Googlyho žena, Janika, Analisieren
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dám ti milou záplatu :) .. již brzy :)

07.01.2010 23:02:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí