JEŠTĚ NEUSÍNEJ

JEŠTĚ NEUSÍNEJ

Anotace: Bolestné téma

Ještě neusínej
a neodcházej mi tam,
kde stráží nebe andělé,
až někam ke hvězdám.

Ještě neusínej
a drž pevně mou dlaň,
já jsem tu pořád s tebou,
v duchu si říkám vztaň.

Ještě neusínej,
už nezadržím své slzy,
dívám se stále do očí tvých,
které zavřou se již brzy.

Ještě neusínej
a neodcházej mi tam,
kde strážci nebe jsou andělé,
co mají posvátný chrám.
Autor Bizkittka, 08.01.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí