Havraní chorál

Havraní chorál

Anotace: Podle proroctví má v listopadu vypuknout třetí světová válka.

Havraní chorál
máš zemřít
dnešní noc
není úniku
jsi v moci smrti
ty bestie
kterou jsem miloval
jinou tvář máš dnes
než jsi měla
kdy si tě pamatuji, nevinnou dívku
vůdkyni válečného šílenství

jsi loutka, která se ztrácí
chybí ti láska
ve sněhových závějích
smiřuješ se
skončíš v hrobě
jako já

vlci již běhají
po městech
ve kterých život
pomalu umírá
příroda nás poráží
jsme jen lidé
kteří se vraždí

havraní chorál
zpívá lidem
osudovou

v prázdném klášteře
ulice, které jsou plné sněhu
náměstí bez tváří

konec světa
proroctví se naplňuje

Pandořina skřínka
je otevřena
zlatým klíčem z pekelných bran

nalezl jsem jí
v Jeruzalémě

oheň
násilí
bičovaní
rozdíly mezi lidmi
Víra, která se ztrácí

nenávist k ostatním lidem
smrt
šílenství, které je probuzeno v každém z nás
válka začíná

siluety letadel na nebi
jsou slyšet
čekám než bomby
začnou padat na lidi

havraní chorál
doléhá k nám
už jste mrtví
peníze vás nezachrání
už nic vás nevykoupí
ze smrti….
Autor Vlk v rouše, 10.01.2010
Přečteno 346x
Tipy 18
Poslední tipující: TetaKazi, Bíša, NikitaNikaT., susana načeva, Anežka, zelená víla, hermiona_black, Laivindia, Psavec, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slepá bulharská vědma baba Vanga to prorokuje.

10.01.2010 14:11:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí