Soukromá symfonie noci

Soukromá symfonie noci

Anotace: Nehledejte v tom nic hlubšího, je to jen isnpirováno písní od Amy Lee - Sally´s song

Bříšky prstů chladné sklo hladím,
se sněhem svoji bílou kůži sladím.
Z úst dere se mi melodie zimní,
jejíž námět je příjemně intimní.

Na obloze vykresleny jsou hvězdy,
které dohlíží nad nespícími městy.
Po chodníku milenecký pár kráčí,
slané slzy mé tváře najednou smáčí.

Zavřu oči, dál zpívat se snažím,
dám volnost v činech svým pažím,
které obejmou mne okolo kolen,
tenhle okamžik byl mnou zvolen.
Bohužel…
Autor Wyrda, 10.01.2010
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí