Já nevím co bych řekla

Já nevím co bych řekla

Anotace: Já nevím co bych řekla

Přišel se zeptat den
večerem zasažen
jaké mám ještě plány
a já nevím co bych řekla
možná se postavím k oknu
a budu se dívat na svět
můžu i tiše sedět
zastavit těžký zvon
nechat jen cinkat zvonky něžné
takové co nejsou pro lidské kolébání
možná že postavím vodu na kávu
a připravím sobě pohoštění
v rádiu nechám zpívat oktávu
-pro sebe-
nikdo jiný není
odchází další den
já vítám temnou noc
takovou klidnou
až by člověk brečel
brečel by do peřin
a cpal slzy do polštáře
ach těžký je můj dnešní splín
když znám jen slova lháře
Autor jaroslava anna, 10.01.2010
Přečteno 517x
Tipy 9
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, lampicka, susana načeva, carodejka, stravla, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I přes smutek hladí...

17.01.2010 11:55:00 | lampicka

Ano, provázejí nás splíny, dlouhé večery bez slunce, hezky jsi vyjádřila tu atmosféru.

16.01.2010 03:12:00 | carodejka

Více splínů, které vypotí takové verše

12.01.2010 19:19:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí