Odřená kůže

Odřená kůže

Anotace: ..až stín dostane se blíž,už mě nespatříš..

Jen mé stíny chtějí zůstat vedle mě
Proč všichni opustili mě na cestě životem
Naslouchám času,jak pláče

Jak pláče místo mě zrnka písku
Skleněné střípky,zrcátka,plech
I pohled dítka za sklem otázek

Mé stíny jsou stále blíž
Však nepovíš co slyšet nebe chce
zastaví průlet od roku do dne

kdy odře se kůže střípky
Snad je tam ten úsměv
Už ví

Vzduchem se proletí pak cíl
smrt
zachytil
Stíny jsou ve mě!



((Původě napsáno 22.3.2005 Petr Z ))
Autor Petr Z, 10.01.2010
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, ilona, Mraveneček, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí