Křik

Křik

Anotace: Pro jednu mou mailovou kamarádku...

Sbírka: Texty

Zvrhlé přání vyřkla si
Je však odpověď očekávána?
Přes závěje pocitů šlapeš
svými promrzlými údy

" Uleháš do ledu
a vstáváš v poušti
čekáš? "

Kruté přání vyřkla si
snad neutečeš
Kapky strachu na čele
do úst nesmí stéct

" Procházíš mrazem
ale prsty hladíš trávu
co ukrýváš? "

Padáš na zem jako
okvětní lístky
které jsi urvala
unáší tě vítr
za bolestí a pláčem

Vždy vyrosteš znovu,
květino
Z ohnivého deště
Přec odpověď bude
až ji už potřebovat nebudeš...

-- 10.1.10 19:18
Autor Johan', 10.01.2010
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí