Protest proti začínající cenzuře na Literu

Protest proti začínající cenzuře na Literu

Anotace: Reakce na tuto trapnou maškarádu, která se zde odehrává.

A
"Hele kamaráde, dnes budeš psát,
jen to co si budem přát.
Bylo to zde již dřív, tak jak kdysi mor,
a móda se opakuje, o tom žádný spor.
A nesnaž se sem cpát své nápady,
nebo ti je vymažeme. Proč? Třeba z zásady.
Klidně porušíme právo vlastního názoru,
ty si blbec dole a já jsem vylez nahoru.
Tak buď rád, že aspoň něco ti zde necháváme,
tolik pochopení v sobě máme.
A nebo piš si, piš co chceš,
když tak po držce dostaneš.
A když né po té vizuální,
tak aspoň po tvé literární.
Akce vyhlašujem jen, my z vedení,
nepřemýšlej,
netvoř,
nepoetizuj,
nevyčítej,
neptej se
a neser."

B
"Promiňte, ale radši mi otevřte dveře od klozetu!
To taky, ale chce se mi zvracet."

Mimo básničku bych chtěl pánům administrátorům vzkázat, že jsou banda pokrytců a idiotů a že to beru na vědomí se skřípěním zubů, ale když se začne nějaká akce a několik desítek lidí se do ní připojí, tak je strašná prasárna a ohavnost ji tak drastickým způsobem zrušit.
A jestli se zase někdo bude vztekat, tak se bojím, že z toho počtu tří tisíc lidí, kteří zde jsou, mi to většina potvrdí.
Autor Antiseifert, 04.12.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se přidávám.

05.12.2005 09:15:00 | takova

Moooc pěkně napsané. připojuji svůj souhlas s obsahem

04.12.2005 20:42:00 | hajena

jo naprostej souhlas!!!!! chce se mi zvracet...

04.12.2005 20:11:00 | Manik

Možná se koukám špatným směrem, ale na žádnou cenzuru jsem tu nenarazil...

04.12.2005 19:59:00 | soske

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí