Se mnou dál...

Se mnou dál...

Anotace: o tom, kdo mi chybí nejvíce...

Říkají, že už tady nejsi,
a já vím, jak moc se mýlí!
Vždyť všude jsi se mnou -
včera, dnes, v každé chvíli.
Kdekoli ve světě,
kam dřív tě nohy nedonesly,
teď cestuješ s lehkostí,
vládneš koly, křídly, vesly...
Kdekoli ve světě
držíš se kroků mých,
jsi blíž než můj stín,
slyšíš můj pláč i smích.
Kdekoli ve světě
pohlédnu do nebe,
vím, že se dívám,
tatínku na tebe!
Autor *Mia*, 04.12.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí