Krvavá lady

Krvavá lady

Anotace: Zemřít...

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Jen kapku poslední nechat spadnout.
Jak kytku dívčinu necháváš zvadnout.


Růženec vytrácí se a bledne.
Dívčina již nikdy oči nezvedne.


Kapka dopadá, o zem se tříští.
Žádný už nebude ten přítel příští.


Plamínek života utichá v temnotě.
Poslední výdech už mizí v nicotě.


Slzy už neplynou.
Nad mrtvou dívčinou.


Jen krve kaluž.
Milence náruč.


Skončil už život jedné jediné.
Smutné i veselé, viné i nevinné.
Autor Moniska, 11.01.2010
Přečteno 598x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí