Na břehu jezera

Na břehu jezera

Anotace: ...

nebe s vykradenými hvězdami
bylo mu svědkem

když na zamrzlém jezeře
počítal lodě
a uviděl jedinou
v rukou zatoulaného chlapce
se zlatými vlasy

utopenou v prokřehlých dlaních

když počítal lodě
a do kapes zatékala tma
z korun jezerních baobabů
načesanými pramínky
malířky Hedviky
na kterou nezapomněl


jen na druhém břehu někdo zatleskal

a hejno racků
roztrhalo nebe pro vycházející slunce
Autor chroust17, 13.01.2010
Přečteno 310x
Tipy 26
Poslední tipující: Koskenkorva, Impresse, Lizzzie, Churry, Andee, LeeF, zelená víla, Holis, Zefi, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle!
ST

31.01.2010 07:36:00 | Impresse

připomíná mi to dny jednoho prince..

14.01.2010 22:51:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí