ALKOHOL

ALKOHOL

Anotace: ...jedna velmi rychlá pocitovka, není nic moc...jen to muselo ven ...děkuji za shovívavost

alkohol, nesnáším to slovo
zejména pokud je ho mnoho

alkohol prý metla lidstva je
alkohol i lásku zabije

alkohol a lži kolem něj
prý jen jedno pivo měl

na zahradě zahrabané do sněhu láhve od vína
škoda jen ,že přišla obleva

naštěstí zase sněžit začíná
všechny další lahve přikryje bílá peřina

jen kočka chodí lehce zchromlá
za to,že jsem je já našla, ona mohla
Autor kuskus pruhovaná, 20.01.2010
Přečteno 307x
Tipy 18
Poslední tipující: Sweet KiWi, Markéta Hl., zelená víla, Zefi, nejsembásník, Mbonita, Iwetta, Kars, malá slečna, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepiju, pouze ochutnávám.

20.01.2010 14:01:00 | Psavec

Jo alkohol je metla lidstva,
to pivo jsem dřív také dal,
doktor řekl abych přestal,
ale "Bernard s holou hlavou"piju dál.
Ahojky Bobi

20.01.2010 13:05:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí