Slzy pro Péťu

Slzy pro Péťu

Anotace: Odešel bez slova rozloučení....

Slzy pro Péťu

Zavřel oči kámo,
Není mu už přáno
Na tomto světě
S námi být….

To, co bylo včera
Neplatí už dnes.
Jeho čas zůstal stát,
V rovnítku šedesát šest…

Mé oči pláčou,
Co k tomu říct?
Já nemám práv
Ti to vyčíst !

Hej kámo !
Pozvedám k nebi sklenku.
To, co bylo v srdci mezi námi,
Je teď venku….

Mé oči jsou vlahé
Zalité vlhkem slz.
Nemohu uvěřit,
Že zabalils to už….

Přesto,že dlouho,
Nebylo sejít se nám dáno,
Tohle se nedělá !
Promiň,….kámo !

Odejít, bez blbého: „Ahoj“
To je v poho,….Hey !
Já ti ale chtěl ještě říci,
Pro mne byls vždy O.K.

Nemluví ze mne beznaděj,
Život kráčí dál.
Tak, jak jsi vždy chtěl, na tvou počest,
Pozvedám dnes číši plnou Fernetu
A volám: „Buď S Bohem“,…na žal.
Autor v.hercik, 21.01.2010
Přečteno 343x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Koza, ilona, Lorraine, Paulín, Květka Š., Zefi, Bíša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, přec moc hezká...*:)

11.05.2010 09:13:00 | PIPSQUEAK

Ach,roním slzy jako želvička:)Moc krásné:)Ilona

27.02.2010 12:58:00 | ilona

Hezká vzpomínka.
Na přátelství.

22.01.2010 22:00:00 | Paulín

ano, dekuji

22.01.2010 10:07:00 | v.hercik

Jeho památce věnoval jsi verše...

21.01.2010 21:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí