ANDĚLSKÁ KŘÍDLA

ANDĚLSKÁ KŘÍDLA

Anotace: Příběh člověka,co andělem se stal,co vzhlíží z nebe ke své lásce a i když je andělem,miluje jí dál!

Nemůžeš zastavit čas,
nemůžeš zastavit smrt,
smutek ten zůstane v nás,
zbyde tu jen černá drť.

Musíš se smířit s tím,
že nemůžeš ovládat svět,
že tě to bolí,já vím,
život ten nejde vrátit zpět.

Lásko má,
už se stmívá,
jsem tu sám,
co mi zbývá.

Lásko má,
tolik se mi stýská,
svými křídli,
ochráním tě zblízka.

Jsem od tebe strašně daleko,
ale přitom tak hodně blízko,
nebe je plný andělů,
já lítám k tobě tak nízko.

Chtěl bych ti vrátit smích,
zas dotýkat se tebe,
vyčarovat ti bílý sníh
a azurově modrý nebe.

Chtěl bych cítit tvoji vůni,
slyšet tvůj sametový hlas,
topit se v tvý vlhký tůni,
prožít to znovu zas a zas.

Lásko má,
už se stmívá,
jsem tu sám,
co mi zbývá.


Lásko má,
tolik se mi stýská,
svými křídli,
ochráním tě zblízka.
Autor Bizkittka, 21.01.2010
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Taker-666, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí