Fine la mia vita

Fine la mia vita

Anotace: Popis pocitů.. Je to taková divná báseň.. Prostě to co letělo mozkem..

Sbírka: Život

Slzy, smutek a stesk..
Vina, žiletka, bolest..
Pár kapek povstane
ach bílý motýlku..
Jizva tam zůstane,
památka na lásku..
Láska se neztratí..
A vina? Bude trápit..
Jedno řešení..
Konec trápení..
Krev.. Padá..
Tvá poškrábaná záda
před očima mám..
Ale Ty tu nejsi..
V slzách poslouchám..
Nemůžu slyšet Tebe..
Slyším zpěv dam..
Andělé zvou do nebe..
Nemůžu žít u Tebe..
Už to nedávám..
Konec je blízko..
My už nejsme..
Nemám sílu žít..
Nechci tady být..
Už nebudu trápit lidi..
Brzo už mě nikdo neuvidí..
Miluji Tě..
Promiň..
Už to brzo kočím..
Balím..
Budeš mi chybět..
Autor FinePartita, 21.01.2010
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: bird225
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ggg..

03.02.2010 15:14:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí