Nechci tě ztratit

Nechci tě ztratit

Anotace: Pocitovka, už zase.

Vzpomínky do ticha
a šaty na maturitní ples
"Jaký budeš chtít?"
není rozdíl, za rok, zítra, dnes
slzy, jak náhle se zjeví
proč? Proč na školu šla,
když nechce ji ukončit?

To ani ona neví
snad mělo se to stát
a možná důvod tuší
musela poznat

jak chutná život
to naplnilo duši.

 
Přetéká pohár
ač do dna býval vypitý
za pár let jej naplní zas
jiné prý pocity.
Co když to nechce dovolit?
Už o nic bojovat a
pro nic už dřít...


To není přece hřích?
Svou paní nezradí
srdce, jak střepy ze skla,
nikdy nenahradí
nechci pokračovat...


Panika v hlavě, kéž šlo by
pár ztracených let vrátit
mám sílu jen brečet nad tím vším,

vzlykat, že nechci tě ztratit...

Autor genca, 25.01.2010
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Dev_LATea_princess, N.Ryba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některý věci sou bohužel definitivní... můžem jen doufat, že zrovna to co chceme, je ta vyjímka... ST

07.02.2010 21:13:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí