Bitva poslední

Bitva poslední

Anotace: šermířem může být každý..však ne každý rytířem.

Bude li moct vybrat každý za sebe.
Myslíš že zvolí ostré meče?
Myslíš že hrdost,ctnost,kurtoazie
je ve jméně každého muže?

Že tvoje oči v barvě lesa.
A srdce s mírem v erbu.
Zachrání svět.
Neb jeho paže
ví jak tančit v kordu.
A s šavlí sekat hloupé hlavy.
Výkřikem volat na smrt.
Že další padl ve jménu lásky.
k slunci,k vodě,k světu.

Né nechci tahat za křekhé nitky.
Co ve spravedlnost věří.
Jen nechci tvé oči vidět křičet
až vzteky v popel shoří.

Bombu na Prahu.
Volaj v Čině.

Chránil si svět,ženu i děti.
Spravedlnost však není.
Né na této Zemi.
Autor urcite.me.neznas, 26.01.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Kristine Clary-Aldringen, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šerm..vzalo mě to za srdce a stáhlo hluboko...

27.01.2010 15:23:00 | urcite.me.neznas

šerm je dobrou inspirací, alespoň pro první dvě strofy, ty se mi skutečně líbí :)

27.01.2010 14:58:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí