Tak jak to bylo..

Tak jak to bylo..

Anotace: Pohled na svou minulost a přítomnost..

Minulost mě stíhá z pohledu vzpomínek,
minulost mi brání zažehnout nový plamínek,
minulost mě bolí, trápí, srdce svírá pěstí,
minulost ve znamení smutku, nebo štěstí ?

Přítomnost přinesla mi mnohé změny,
přítomnost jen práce, spánek a čtyři stěny,
přítomnost je bez zábavy, lásky a přátel,
přítomnost jako bych v ní sám scházel ?

Budoucnost... ať je lepší, prosím.
Autor Orichi, 28.01.2010
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Drive Mad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdu díž...poslední dobou mam stejné nalady

22.12.2010 11:49:00 | Drive Mad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí