Žádná naděje

Žádná naděje

Anotace: Pesimistické zamyšlení nad dnešním světem

Když válka lidem pomáhá
Když mír už nikdo nezvládá
Když jenom chtíčem žijeme
Když na lásku si hrajeme
To je čas odejít

Když život je jen přetvářka
Když čeká nás jen porážka
Když ďábel nosí svatozář
Když bůh si marně kryje tvář
Pak není pro co žít

Když pravda za to nestojí
Když lež přímá podobojí
Když výsměch hraje prim
Když soucit čeká krim
Už nechci tady být
Autor Nordic, 02.02.2010
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, bird225
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí