Loučení

Loučení

Anotace: Můj pohled na loučení

Meč pod srdcem tiše tě zabíjí,
proud vody strhnul tě sebou,
s nepředstíranou něhou
démon tě na svou hruď přivíjí.
Jeho vyznání lásky bedra ti tíží,
vlasy ti padají to tváře
a oslepila tě rudá zář,
objetí beznadějně vyhlíží.
Tak už víš, jak bolest vypadá,
teď už nemáš se čeho bát,
proč ustrašeně přivíráš oči?
Snad jen únava tě přepadá.
Kéž už tato nekonečná chvíle
jednou provždy skončí.
Autor Prinzeschen, 02.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, Nordic, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí