Šílenec

Šílenec

Anotace: smrt v pomatené mysli dělá hodně

Sbírka: Bláznova duše...

Po ránu zdi se zdají nejtišší,
a pak jemně šeptají,
slova kterou moji duši ničí,
a já přemýšlím potají.
V noci ale stěny křičí,
ve tmě tápám po naději,
pak to ale všechno zase fičí,
Je lepší přestat dřív naž později...
Autor Škopík, 03.02.2010
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí