Pro Vás

Pro Vás

Anotace: Báseň plná pocitů..a hlavně o člověku(a její rodině) kteří od nás na nějaky čas odešly..a my doufáme že se k navrátí

Je naše usměvaví sluníčko
teď po ní zbylo bolavé srdíčko.
Její smích teď slyším v uších znít
teď ji nějaký čas u sebe nebudem mít.
Od nás teď na nějaký čas odchází..
Naše slzy si stopy ve tvářích nachází..
Vzpomínat budem než se k nám s její rodinkou navrátí..
Může se spolehnout že nás nikdy neztratí..
Čekat na ně budem stále..
Pajdlovi rádi vás máme..
Autor Eresiel, 03.02.2010
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí