Pravda?

Pravda?

Anotace: musím se vypsat

Vína jsem se napil,
abych pravdu uviděl,
celý den, jsem po tobě toužil,
být s tebou jsem chtěl.

Kéž bych do tebe zas viděl,
tvý pocity znal,
co si o mně myslíš kdybych věděl,
co já bych za to dal.

Lásko, možná, že už vidíš,
že se mnou není o co stát,
zlomený srdce navíc vlastníš,
nejspíš už ani neumím tak milovat!

Přiznám se, jsem tu nějak sám,
že smysl nemám, tak si bez tebe přijdu,
nemám se rád, sobecky se někdy chovám,
i když to tak asi nevypadá, miluji tě, miluju!

Snad je v nás pořád dost pochopení,
a naše sny se ve skutečnost promění.

Kvůli nám,
zas doufám.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.02.2010
Přečteno 392x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CRASH, Kett, lucajda89, padající do neznáma, Psavec, dream in emptiness, bejbyyyy, Okřídlená Lištička, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ani netušíš jak já Ti rozumím..snad jen..hodně štěstí

05.02.2010 15:22:00 | Agniezka

:) asi vytáhnu svůj oblíbenej komentář...*a už jsi byl sáňkovat?* ..... měj se pěkně

05.02.2010 15:00:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí