Brzy

Brzy

Anotace: O brzkých odchodech a nenaplněných shledáních

Až jednou budeš mít pocit, že jsi zůstal sám,
vzpomeň si na okamžiky, kdy ti pusu posílám…
Vzpomeň si na můj úsměv, na mé vlasy,
nastraž uši, uslyšíš vzpomínek hlasy…
I když pohlazení neucítíš, po zádech přejede ti chlad,
mysli na ty chvíle, které jsi měl tolik rád.
Zkus si vybavit doteky kůže,
vím, že ti to nepomůže…
I přes to nevzdávej tu bitvu,
když máš pocit, že máš v srdci břitvu.
Nevzdávej to do posledního nadechnutí,
bohužel už nejsem ta, co tě k smíchu nutí.
Teď můj obličej v Tobě vyvolává slzy,
promiň, je mi líto, že odešla jsem brzy…
Autor Prinzeschen, 05.02.2010
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, drsnosrstej kokršpaněl, sestra-konec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je nádherná

09.02.2010 18:04:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí