Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: :-(

Chtěla bych mlčet,
ale musim mluvit.

Chtěla bych umřít,
ale musim žít.

Chci být s Tebou,
ale musim Tě opustit.

Chtěla bych být šťastná,
ale asi musim trpět.

Proč to takhle všechno musí být???
Já chci jen šťastně životem jít.

Nechci už být na světě,
když nemůžu mít Tebe.
Autor Denny3, 06.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel je to o tom, že nikdy to co chceme nemáme... ST

07.02.2010 20:58:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí