obyčejnej den fénixe

obyčejnej den fénixe

Anotace: pondělním ránům

sníh křupe pod nohama
jak střepy rozbité ze zoufalství
pro trochu štěstí
jak měchy starejch varhan
táhne mým oknem
tak zase vstávám
ne z popela
jen z peřin
před zrcadlem mávám barevným peřim
a pak ho smutně ukládám do skříně
mezi trika
oblékám vrabčí peří
a odcházím
Autor kulishak, 07.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Divoženka1, Holis, Mirka Hedbávná, Noc17, Churry, CRASH, ilona, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt jo dobrej hup do oblíbených kdy já na všechny budu mít čas???

27.06.2010 12:21:00 | Divoženka1

Bravo, chlape, seš fakt dobrej!!!

11.04.2010 19:26:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí