Na křižovatkách

Na křižovatkách

Anotace: Těžký den...

V tomhle světě nikoho, v tomhle světě všech,
stojí sama na křižovatce, dochází jí dech.
Možná už ví, uvědomuje si kouzlo tvrdé pravdy,
možná právě okusila trpkou příchuť zrady.
Líce jí zkrápějí potůčky kapek,
v srdci má prázdno, v hlavě jen zmatek.
Přivírá oči, je lehká jak pírko, se kterým vichřice si pohrává,
sní o tom, že nebude už tou, co každý den prohrává.
V představách svých po nebi jak ptáček lítá,
ale když se probudí, znovu ta křižovatka na zemi ji vítá.
Křižovatka plná otázek a nedokončených souvětí,
tak znovu radši zavře oči a svobodně odletí…
Autor Prinzeschen, 08.02.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí