Zatím co...

Zatím co...

Anotace: ...

Zatím co ty sedíš na zemi
a rány šiješ sešívačkou.
Obklopená květy rudými,
v loužích za pračkou.

Zatím co tvé srdce pumpuje,
tvoří květy z žilní vody.
Žiletka znovu k cíli putuje,
dělá z citů pouhé přeludy.

Zatím co tvé slzy ředí krev,
pálý v očích jak kyselina.
užíváš si na bolest slev,
znovu tím vším proměněna.

Zatím co ty trpíš,
on se směje....
Autor Striptérka, 09.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, CULIKATÁ, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí