Černá duše anděla..

Černá duše anděla..

Anotace: kde slova už nestačí..

Křehká jako lilie,
krásná jako růže.
Dušičku si ulije,
kam nikdo nemůže.

Má však na ní mnoho šrámů,
to se lehce pozná.
Není sluhou mnoha pánů,
to úloha je hrozná.

Kdo jí duši pomuchlal?
Tak kdo zato může?!
Kdo jí toho tolik vzal..
proč jí nepomůže...

Kdo by trápil anděla,
v celé jeho kráse?
Jen to kdybych věděla.
... Však je to těžké zdá se.

Odpust mi mé prosté verše,
líp to už snad neumím.
- však bolesti v srdci
Té já dobře rozumím.

Tak netrap te mi anděla!
S potrhanou duší!
To se přeci nedělá!
Vždyť úsměv JÍ tak sluší...
Autor Lady Celebrian, 09.02.2010
Přečteno 414x
Tipy 12
Poslední tipující: Láďa, Isquieasuus, Psavec, CULIKATÁ, Giginka, Analisieren
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andělé, jeden z mých oblíbených motivů...ST

06.03.2010 20:41:00 | Láďa

super ST!

11.02.2010 09:14:00 | xoxoxo

Úsměv sluší každému.

10.02.2010 12:55:00 | Psavec

hezká :o)

10.02.2010 01:09:00 | Giginka

ano sluší .. ve tmě :D

09.02.2010 22:33:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí